Urban Quest Bamboo Heren Ondershirt Wit

Comfort boven alles! Laat zien dat je lekker in je vel zit, wees jezelf, voel je vrij om ontspannen en nonchalant te zijn. Ga naar buiten – zonder je zorgen te maken over wat anderen van jou en je stijl denken. Het belangrijkste is dat je je ontspannen voelt. Jouw stijl definieert jou. Het maakt deel uit van je persoonlijkheid. Dus hoe je je outfit stylet, is aan jou.

URBAN QUEST wil je inspireren om je eigen weg te gaan en niet de regels te volgen als het gaat om hedendaagse looks en trends.

Tegenwoordig volgen we de kledingvoorschriften op de werkplek en dicteren de media onze kledingkeuzes. Maar zo hoort het niet. Zeker niet in onze vrije tijd. Dan moeten we dragen wat we willen. De kleding die ons helpt te vertragen en ons vrij te voelen.

Super zacht en comfortabel bamboe heren ondershirt van Urban Quest. Geproduceerd in een unieke samenstelling van bamboe en organisch katoen. Bamboe zorgt voor zachtheid, ademend vermogen en comfort, organische katoenen veiligheid en een duurzaam product. URBAN QUEST is ontworpen en getest voor optimaal comfort in Denemarken.

  • Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart en Wit
  • 70% Bamboe viscose
  • 25% org. katoen
  • 5% elastaan

 *S /  *M / *L /*XL / * XXL

Prijs incl alle kosten (op Curaçao)

Naf 47,50

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT