Tuinmeubels Skyline Design (bestelling)

Overzicht Dynasty Skyline Design

Overzicht Dynasty Skyline Design

DYNASTY

Een van onze meest iconische collecties. Het ontwerp is sterk beïnvloed door de Middellandse Zee, de lichte en karakteristieke levensstijl. De brede en diepe stoelen versterken het enorme comfort dat ze bieden. Het karakteristieke zuiver witte vlechtwerk van zijn kant zorgt voor een ongeëvenaarde lichtheid.
Bekijk product
Overzicht Martin Skyline Design

Overzicht Martin Skyline Design

MARTIN

Onze meer informele optie, deels vanwege zijn enorme aanpassingsvermogen. Zijn delicate vlechtwerk combineert vezels van verschillende diktes die niet samenkomen, omdat de Sheasell-afwerking onze favoriet is vanwege zijn grote veelzijdigheid.Met een architectonisch ontwerp van rechte en gebogen lijnen wordt het de perfecte optie voor het inrichten van ruimtes met zowel een ontspannen esthetiek. zo enorm modern.
Bekijk product
Overzicht Ona Skyline Design

Overzicht Ona Skyline Design

Ona

Ona straalt rust uit, een breuk met de aard van de
eentonigheid. Het is een productlijn met een eenvoudig concept,
maar zeer compleet, met veel details dat
ze geven een mediterraan karakter aan de collectie. Het spel
tussen het hout, de kussens en het vlechtwerk van de
rugleuning zijn elementen die met elkaar verweven zijn
hoe water, schuim en zand van het strand zich vermengen.
 
Bekijk product
Overzicht Villa Skyline Design

Overzicht Villa Skyline Design

Villa

Een neutrale en elegante optie die perfect is voor ruimtes met een meer ontspannen esthetiek dankzij het minimalistische vlechtwerk. De dikke kussens zijn de sleutel tot het extreme comfort, terwijl de synthetische vezels deze collectie een grote duurzaamheid geven. De ligstoelen zijn de meest avant-garde stukken in de collectie, dankzij de armleuningen die in de basis zijn geïntegreerd, waardoor ze de perfecte optie zijn voor elk projectproject.
Bekijk product
Overzicht Horizon Skyline design

Overzicht Horizon Skyline design

HORIZON

Een van de modernste nieuwigheden in onze nieuwe catalogus. Een combinatie van zwart aluminium, donkergrijze banden en teakhouten armleuningen resulteert in een veelzijdige collectie die perfect is voor zowel stedelijke als relaxte ruimtes.
Bekijk product
Overzicht Brafta Skyline design

Overzicht Brafta Skyline design

BRAFTA

Nog een van onze essentiële collecties met veelzijdigheid als beste kwaliteit. Het is tijdloos en elegant en past zich perfect aan elke stijl of omgeving aan. Samengesteld uit een breed scala aan modulaire stukken, kunt u een oneindig aantal composities in levende sets creëren.

De eetkamers worden gekenmerkt door de verscheidenheid en het verschil in afmetingen van de tafels, evenals het grote comfort van de eetkamerstoelen of de bruikbaarheid van de stapelbare stoelen.
Bekijk product
Overzicht Journey Skyline design

Overzicht Journey Skyline design

Journey

Een van onze referentieklassiekers en een van onze meest uitgebreide collecties. Het karakteristieke stervormige vlechtwerk en de zachte ronde vormen maken het tot een van onze musthaves: van enorme veelzijdigheid en schoonheid kan het gemakkelijk een hit worden bij het aankleden van zowel een huis als een openbare ruimte.
Bekijk product
Overzicht Bandido Skyline Design

Overzicht Bandido Skyline Design

BANDIDO

De Bandido-collectie staat synoniem voor veelzijdigheid en discretie. Het minimalistische ontwerp staat in contrast met het gevlochten detail rond de zitting, dat de mogelijkheid biedt om de lijn aan te passen aan verschillende ruimtes en stijlen, zowel voor thuis als voor een contract. Een echte captivator die je aandacht zal overnemen.
Bekijk product
Overzicht Ruby Skyline Design

Overzicht Ruby Skyline Design

Ruby

Een gerenoveerde klassieker met buitengewoon comfort en de mogelijkheid om in de ruimtes van de meest veeleisende klanten te passen. Het lichtgewicht vlechtontwerp, met de hand gemaakt van 100% recyclebare synthetische vezels, laat je door het organische aluminium frame kijken.
Dit eigenaardige kenmerk maakt het een perfecte optie om de mooiste ruimtes in te richten.

Bekijk product