Bedrijfsgegevens

Mundo Mio Lifestyle N.V

Adres: Caracasbaaiweg 231D

KvK: 107663

Cribnr. 102239423

Telefoon: +5999 6959630 

Email:  info@mundo-mio.com

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag:
9.30 tot 18.00 uur Non Stop

Zaterdag:
9.30 tot 17.00 uur Non Stop

Mundo Mio heeft een winkel in Curacao en een magazijn in Nederland. Wij leveren onze Walra producten vanuit het Magazijn in Nederland. Ook hebben wij Walra voorraad in onze winkel op Curacao. De meubelen worden direct vanuit de leverancier bij de klant (In Nederland) thuis afgeleverd.  Afleveren op Curacao gaat via de winkel. Heeft u een vraag dan kunt u ons bellen of mailen. Vanuit de Caribbean kunt u ons bellen: Tel +5999 6959630(ook whatsapp)

Iedereen die Mundo Mio kent weet dat er een uitgebreide collectie van binnen en buitenmeubelen is. Aangevuld met de leukste woonaccessoires kan elke woning tot een thuis gemaakt worden. Deze collectie blijft in het assortiment van Mundo Mio, ook met een kleinere winkel. Stuur gerust een email via het contactformulier in het geval van vragen of verzoeken om bepaalde artikelen uit ons assortiment.

Mijn naam is Ingrid Voss en ik ben de eigenaar van Mundo Mio. Ik geef woonadvies op maat! Bij u thuis, middels tekeningen en foto's en/of via email. Samen Shoppen op lokatie (Nederland) is ook bespreekbaar.

Tien jaar geleden, in 2009, ben ik geemigreerd naar Curacao en daar mijn woonwinkel begonnen. Nu tien jaar later gaat de winkel sluiten (per 14 jan 2020) en ga ik verder via een kleinere Walra textiel winkel en een webwinkel, gevuld met meubels en Walra, online.

In deze laatste tien jaar heb ik veel ervaring op gedaan over wonen in het klimaat van Curacao: wat kan wel en wat moeilijk wordt door de alom aanwezige zoute lucht en warmte.

Elke regio op het eiland heeft een ander advies nodig. Zeker wat betreft gebruik van materialen als RVS, chroom, leer, hout etc. Elk huis heeft zijn eigen karakter en ik vind het een uitdaging om het karakter van het huis te laten aansluiten bij de stijl van de bewoners. Samen zoeken naar de juiste invulling van meubels voor binnen en buiten. Natuurlijk binnen je eigen budget. 

Ben je op zoek naar hulp en/of advies? Vul de contactpagina in voor meer informatie.