Over Mundo Mio

Mundo Mio Lifestyle N.V

Adres: Caracasbaaiweg 231D

KvK: 107663

Cribnr. 102239423

Telefoon: +5999 6708036

Email:  info@mundo-mio.com

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag:
9.30 tot 17.30 uur Non Stop

Zaterdag:
9.30 tot 17.00 uur Non Stop

Wie en wat is Mundo Mio?

Hallo gewaardeerde lezer en klant,

Mijn naam is Ingrid Voss en ik ben de eigenaar en oprichter van de woonwinkel Mundo Mio!

In 2009 ben ik vanuit Nederland naar het altijd zonnige Curacao verhuisd om daar een meubelwinkel te beginnen. Op 1 sept van dat jaar opende ik voor het eerst de de deuren van de toen nog  kleine unit aan de Dr Hugenholztweg, samen met een 7 tal andere woongerelateerde bedrijven. Na een jaar was Mundo Mio de unit voorbij gegroeid en volgde verhuizing 1 naar een dubbele unit op hetzelfde adres. In totaal heeft Mundo Mio daar 5 jaar een meubelwinkel gehad.  Deze begin jaren stonden in het teken van de moderne teakhouten meubels aangevuld met een eigen merk bankstellen en fauteuils. De tuinmeubelen van het merk Celeste voerden de hoofdtoon. De woon accessoires en lampen van Mundo Mio kregen een eigen naam!

Toen werd het tijd voor een echte verhuizing (nr 2), dit keer naar de Schottegatweg Oost. Een oude discotheek werd omgebouwd in een gezellige meubelwinkel. Ondertussen werd de naamsbekendheid van Mundo Mio meubelen  en accessoires steeds groter en bekender. Vooral de service en klantvriendelijkheid werden het belangrijkste visitekaartje en uiteraard de kwaliteit van de meubelen. Collecties werden uitgebreid en aangevuld. Voor de tuinmeubelen werd gekozen voor het prachtige merk Skyline Design, een geheel ander design dan men gewend was, een uitstekende aanvulling.

Helaas verliep hier het huurcontract na vier jaar en volgde verhuizing 3.  De Caracasbaaiweg 55C. Er werd gekozen voor een andere opzet van de meubelwinkel, het nieuwe pand  had namelijk 3 units achter elkaar geschakeld. De voorste werd vooral de tuinmeubel afdeling en het tweede deel was de indoor meubelunit. Het derde deel werd voornamelijk gebruik als magazijn. Misschien vanwege de ligging aan de doorgaande Caracasbaaiweg, maar sinds deze periode is de naam Mundo Mio niet meer weg te denken in de Curacaose meubelwereld.  Drukker dan ooit!

Ondertussen was de beddengoed en badgoed collectie van het oude bekende merk Walra aan de selectie van Mundo Mio's merken toegevoegd! Een super merk met een super kwaliteitsproducten van dekbedovertrekken, handdoeken en alle andere huishoudtextiel. Een echt Europees merk met Europese maten, uit voorraad leverbaar op Curacao! Uniek!

Omdat vooruitgang niet te stoppen is werd het moderne winkelen in deze periode al een beetje afgetast met een webshop . Vooral het Walra beddengoed en handdoeken deel pasten goed in deze opzet. Omdat de groothandel zich in Nederland bevind kon er gekozen worden voor leveren op zowel Curacao als in Nederland/ Belgie.

Door persoonlijke omtandigheden moest er in 2019 helaas voor een 4e verhuizing gekozen worden. Deze keer een grote stap kleiner wat winkeloppervlakte betrof. Een superleuke Walrashop  op Curacao met in een kleinere setting leuke meubels en accessoires en  met een meubelaanbod in een ander jasje: nog steeds in de winkel maar nu ook via een webwinkel!

In januari 2020 werd de Walrashop geopend aan de Caracasbaaiweg 231D, een stukje verder op dezelfde weg. Een winkel met een grote collectie dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, handdoeken, hamamdoeken, kortom alles op bed en badtextiel, van het merk Walra. 

De meubelwinkel is dus in een totaal ander jasje gestoken. In de winkelruimte staan nog steeds vele meubels om de kwaliteit en sfeer weer te geven. De webwinkel kan in de winkel bekeken worden, via de beschikbare pc of middels catalogi. Maar men kan er ook voor kiezen om de meubelen thuis te bekijken in deze webshop. 

Voor klanten op Curacao is de webshop wat anders geprijsd dan voor de Europese klanten. Helaas zijn de invoerrechten en andere kosten daar debet aan.

Afleveren in NL vindt plaats middels pakketbezorging.

Afleveren of ophalen op Curacao gaat via de nieuwe winkel aan de Caracasbaaiweg 231

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of zijn er onduidelijkheden?

Ben je op zoek naar hulp en/of advies? Vul de contactpagina in voor meer informatie.

Ik hoop je graag te zien, online of in de winkel!

Groetjes,

Ingrid Voss