Byrklund Dekbedovertrek Tokyo Tiger

Deze gevaarlijke Tokyo Tiger is geïnspireerd op La Casa de Papel. De donkergroene voorkant samen met de lichtgroene achterzijde geeft een evenwichtig geheel. Sluipt deze tijger binnenkort door jouw kamer? Gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat ademt en vocht absorbeert.

Het groene Tokyo Tiger dekbedovertrek heeft een stoer dessin met een geïllustreerde tijger. Door de lichte kleuren op de donkere achtergrond lijkt het dier je kamer in te springen. Naast de tijger staat de tekst Tokyo in zwart en wit. De achterzijde van het Byrklund overtrek heeft een lichtgroene kleur die zorgt voor een mooi geheel. Sluipt dit stoere beest binnenkort in jouw slaapkamer?

Katoen is een veelgebruikt materiaal voor beddengoed dankzij de vele goede eigenschappen. Een dekbedovertrek van katoen voelt erg zacht en prettig aan op de huid en valt soepel om je lichaam. Daarnaast is het goed ademend en sterk vochtabsorberend, waardoor het geweldig slaapcomfort biedt.  Aan de onderzijde is het overtrek voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.

  • 100% Katoen

 

Prijs incl alle kosten (op Curaçao)

1 persoons 140x200/220 cm + 1 sloop Naf 79,-

2 persoons 200x200/220 cm + 2 slopen Naf 119,-

vLits-Jumeaux 240x200/220 cm + 2 slopen Naf 135,- NIET OP VOORRAAD

 

 

€ 34,95 (incl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT