Walra Remade Cotton Badlaken 70×140

Remade Cotton

Een kleine bijdrage doen aan de gezondheid van de wereld waarop we met zijn allen leven, dat is wat het Remade Cotton badgoed doet. Geniet van optimale zachtheid zoals je die gewend bent van Walra, maar dan nóg een tikkeltje duurzamer. Deze nieuwe Walra badgoedlijn is gemaakt van 70% gerecycled katoen en 30% virgin (nieuw) BCI katoen. Zo ontstaat er ontzettend zacht, goed absorberend en snel drogend badgoed.

 

Ongekende kwaliteit en prachtige kleuren

Afdrogen was nog nooit zo duurzaam! Je geniet iedere dag opnieuw van de ongekende kwaliteit van de nieuwe gerecycled lijn van Walra. Het badgoed is heerlijk zacht, heeft een fijne structuur en is afgewerkt met een sobere, elegante boord. Ook hebben ze een handige ophanglus. De collectie bestaat uit 8 kleuren: Blauw, Zand, Cognac, Donker Groen, Jade, Antraciet, Poeder Roze en Taupe. Deze prachtige kleuren zijn ook goed met elkaar te combineren, mocht je niet voor één kleur willen gaan.

 

Besparing 

Met de productie van dit badgoed besparen we ongelooflijk veel water, CO2 uitstoot en energie, omdat we materialen hergebruiken. Onafhankelijk keurmerk REMO bevestigt dit. Check de QR-code aan het product voor meer info over de hoeveelheid besparingen die je doet met de aankoop van dit badgoed ten opzichte van nieuw geproduceerd badgoed. Hier krijg je echt een good-feeling van. Geniet!

  • 70×140 cm
  • 550 g/m²
  • Sustainable softness
  • Oeko-tex en GRS gecertificeerd
  • Verpakking van gerecycled materiaal

Verkrijgbaar in de kleuren: Blauw/Zand/Cognac/Donker Groen/Jade/Antraciet/Poeder Roze en Taupe

Prijs incl alle kosten (op Curaçao)

Naf 39,95

€ 17,95 (incl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT