BYRKLUND DEKBEDOVERTREK MIXED UP

In dit overtrek vind je alle 'all time favorites' in 1. Fijne streepjes, ruitjes en wybertjes, het zit allemaal in dekbedovertrek Mixed Up. De rustige kleuren wit en lichtgrijs worden gecombineerd met mosterdgeel en donkerblauw voor een extra luxe gevoel. Gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk.

Het Byrklund Mixed Up dekbedovertrek ziet er op het eerste gezicht uit als een eenvoudig patroon. Als je het van dichtbij bekijkt, is te zien dat de grote vlakken opgebouwd zijn uit een aantal heel fijne patronen. De lichte kleuren zorgen voor een rustige en strakke uitstraling. De donkere lijnen zorgen voor een leuk accent op het dessin.

Byrklund Mixed Up dekbedovertrek is heerlijk om onder te slapen door het materiaal 100% katoen. De stof voelt zacht aan en valt soepel om het lichaam heen. Katoen is een stevig materiaal dat lang meegaat, waardoor je extra lang van je beddengoed kunt genieten. Het Mixed Up dekbedovertrek is ook geschikt voor extra lange dekbedden en beschikt over een dubbel doorlopende instopstrook.

Kleur: Multi

Prijs incl alle kosten (op Curacao)

1 persoons 140x200/220 cm + 1 sloop Naf 69,-

2 persoons 200x200/220 cm + 2 slopen Naf 99,-

Lits-Jumeaux 240x200/220 cm + 2 slopen Naf 119,-

Maak uw keuze
€ 19,95 (incl. BTW)